Milati’s Intelligent One belijningsrobot. Of zoals Johan Cruijf opmerkte: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt”

Foto: Milati Grass Machines

Lijnmarkering op allerlei sportvelden en zelfs parkeerplaatsen en aanbrengen van logo's door middel van een autonome belijningsrobot is dé toekomst!

De oprichters van Intelligent Marking, Andreas Ydesen en Anders Sørensen hebben jaren gewerkt aan het perfectioneren van de Intelligent One belijningsrobot en hebben patent op zelfstandig gestuurd belijnen.

Foto: Milati Grass Machines

Het product wordt nu wereldwijd uitgezet en het Papendrechtse Milati Grass Machines is de enige dealer voor Nederland. Eigenaar Arjen Spek is bijzonder enthousiast over het product: 'Een ongekend efficiënt, kostenbesparend en nauwkeurige belijner. Hierop zat de sportwereld echt te wachten.' Zo voltooit de Intelligent One bijvoorbeeld de eerste markering van een heel voetbalveld in slechts 30 minuten! Dit kan zo'n 800 uur op jaarbasis schelen.

Aannemers, gemeentes en verenigingen zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden en voordelen die de Intelligent One geeft. Verschillende gemeentes en verenigingen overwegen om gezamenlijk de lijnmarkeringsrobotaan te schaffen of een leasecontract af te sluiten. Daarmee besparen ze op kosten, tijd en mankracht. Operators en belijners kunnen veel efficiënter werken.

De Wereld Draait Door

De lijnmarkeringsrobot was in actie te zien tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door. Uiteindelijk kwamen de programmamakers uit bij Milati: of we wilden meewerken hun idee te realiseren! Met de Intelligent One is de afbeelding van Johan Cruijff op het veld van Sportpark Oostenburg in Oosterwolde gemaakt Het resultaat was een haarscherpe afbeelding van Johan Cruijf op de middenstip.