Kom verder... In Sportcampus Zuiderpark Den Haag

Eén van de grootste sportcomplexen van Nederland!

Het oude voetbalstadion van ADO Den Haag in het Zuiderpark is vanaf nu een locatie voor sport, bewegen en onderwijs. Sportcampus Zuiderpark bestaat uit een topsporthal, beachsporthal, turnhal en breedtesporthallen voor sportopleidingen, sportclubs, wedstrijden en evenementen. Het Zuiderpark staat bekend om de sport- en recreatievoorzieningen en is al acht decennia een belangrijke plek voor veel Hagenezen. Dankzij de komst van Sportcampus Zuiderpark heeft het park een uitbreiding van mogelijkheden gekregen voor sport, bewegen en onderwijs.

In het gebouw bevindt zich een topsporthal waar maar liefst 3.500 bezoekers in kunnen. Met een oppervlakte van ruim 30.000 m2 is Sportcampus Zuiderpark één van de grootste sportcomplexen van Nederland én het grootste project dat het Pulastic team ooit heeft gerealiseerd!

In de topsporthal, breedtesporthal en 4 sportzalen ligt voor 6.962 m2 aan Pulastic sportvloeren. Gekozen is voor de Pulastic Elite Performance 65 XLS. Dit systeem is speciaal gericht op een zeer hoge trainingsintensiteit en wedstrijdprestaties op topsportniveau. In de topsporthal is gekozen voor een prachtige dieprode kleur: Oxydrood. Voor de overige sportvloeren is gekozen voor de kleur Duivenblauw. Op de eerste verdieping ligt een houten Junckers vloer van circa 330 m2. Sportcampus Zuiderpark is indrukwekkend sportcomplex waar kennis op het gebied van bewegen en topaccommodaties voor sport bij elkaar komen.


  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

x

Wat is STAY & GO?