Vakbeurs Sportaccommodaties gaat samenwerking aan met Kenniscentrum Sport

Vakbeurs Sportaccommodaties gaat aankomende editie samenwerken met Kenniscentrum Sport als kennispartner. De beurs (voorheen Dag van de Sportaccommodaties) is jaarlijks een belangrijke verzamelplaats van informatie en innovatie voor alle professionals die zich bezighouden met bouw, ontwerp, inrichting en onderhoud van sportaccommodaties. Met de krachtenbundeling verwachten beide partijen een belangrijke kennisimpuls te geven aan de markt.

Kenniscentrum Sport staat voor de toepassing van praktische en wetenschappelijke kennis over sport en bewegen. De informatie die zij verzamelt en verspreidt is waardevol voor alle professionals in het vakgebied: ambtenaren, onderzoekers, adviseurs, ontwerpers en meer. Voor alle vragen op het gebied van sport en bewegen, kunt u bij het Kenniscentrum terecht voor betrouwbare, onderbouwde antwoorden.

Het Kenniscentrum zal op 14 maart in Expo Houten onder andere een belangrijke bijdrage leveren aan het inhoudelijke programma van de beurs. In aanloop naar het evenement houden we u via de website en de nieuwsbrief op de hoogte over deze mooie samenwerking.


  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

x

Wat is STAY & GO?