Agterberg

Sport zit in de genen van Agterberg! Paardensport, voetbalsport, wie heeft hierbij nog nooit gehoord van de "Agterbergbodem" of de Fibreturf voetbalvelden.
Maar er wordt door Agterberg veel meer in de sport gedaan. In onder andere de aanleg van tennisbanen, golfbanen en hockeyvelden heeft Agterberg veel ervaring.
Van gravelbanen tot kunstgras en tennisrood voor tennis tot zand ingestrooide en watervelden voor hockey. Wij weten dat er bij de aanleg of renovatie veel meer komt kijken dan alleen het veld aanleggen. Dat is onze kracht. Alle specialismen onder één dak, dus korte lijnen, efficiënter en hierdoor compleet transparant voor de opdrachtgevers.

Dit jaar kunt u bij ons in de stand ook kennis maken met onze nieuwe product: ComforTurf. veerkrachtig product. Een natuurgras constructie die bestaat uit onze Fibreturf constructie, WaterXtra en een duurzaam veerkrachtig product. Meer speelcomfort voor de voetballer en een sterkere en slijtvastere grasmat.

Aanleg…… voor elke klasse!

De kwaliteitscertificaten ISO 9001, VCA, BRL Groenvoorziening en NOC*NSF staan garant voor het gewenste eindresultaat. Maar ook daarna zijn wij u graag vakkundig van dienst. Onze uitgebreide onderhoudsprogramma's, van eenmalig jaarlijks advies tot all-in onderhoud, zorgen er voor dat u tevreden bent én blijft.