ClubZeker

Sportverenigingen kunnen fors lagere verzekeringspremies voor hun accommodaties betalen terwijl de dekking hetzelfde blijft. Verzekeraars in Nederland scheren sportaccommodaties over dezelfde kam als horeca, waar forse premies worden betaald. Maar in werkelijkheid liggen de risico's van sportaccommodaties aanzienlijk lager dan in de horeca. ClubZeker heeft een verzekeringspakket ontwikkeld dat is toegesneden op sportverenigingen. Daartoe werkt ClubZeker exclusief voor Nederland samen met Sportscover, specialisten in de risico's van sportaccommodaties. De polissen zijn op maat gesneden voor verenigingen en de premies liggen tot zo'n 30% lager dan de huidige verzekeringen.

Bovendien biedt ClubZeker elke Nederlandse sportvereniging een gratis bouwtechnische inspectie aan, zodat onder andere de brand- en inbraakrisico's goed inzichtelijk zijn.

Door de unieke internationale samenwerking met AXA Sport & Leisure biedt ClubZeker ook speciale verzekeringsarrangementen voor bijvoorbeeld roeiverenigingen, golfclubs, wielerbanen, (top)sporthallen en zwembaden. Samen met AXA plaatsen we de verzekeringen op de Lloyd's markt in Brussel; we zijn daarmee 100 procent Brexit-proof.