Bouma Sport & Groen

Uw specialist voor het realiseren, renoveren en onderhouden van buitensportaccommodaties en groenvoorzieningen

Bouma Sport & Groen is al sinds 1972 actief in het gebied van realisatie, renovatie en onderhoud voor alle vormen van buitensportaccommodatie. Of het nou gaat om voetbal, hockey, tennis, honk- en softbal, korfbal, rugby of groenvoorzieningen. Wij werken samen met diverse gecertificeerde partners zodat wij u nooit tekortschieten. Onze eigen medewerkers zijn natuurlijk ook gecertificeerd. Wij beschikken over de certificaten NEN-en- ISO 9001:2008 en VCA** 2008/5.1.

Een betrouwbare partner voor uw sportvereniging Bouma Sport & Groen
Het speelveld is de belangrijkste plek voor elke sportvereniging. Op het speelveld oefent u, speelt u, en strijdt u. Het is dus belangrijk om het speelveld goed te onderhouden. Bouma Sport & Groen is ervaren en gekwalificeerd om met u in zee te gaan en te zorgen dat uw speelveld zorgvuldig wordt aangelegd, gerenoveerd, en onderhouden. Wij kunnen omgaan met elke wens die u heeft, en werken nauw met uw samen om te zorgen dat deze wensen geheel naar uw idee gerealiseerd worden.
De uitstraling die uw sportvereniging verdient

Het is tijd om uw sportvereniging de uitstraling te geven die het verdient. Een speelveld dat met liefde is aangelegd, of een speelveld dat compleet gerenoveerd moet worden. Wanneer het tijd is om uw speelveld serieus te gaan nemen, moet u contact opnemen met Bouma Sport & Groen.