Antea Sport

Antea Sport is één van de leidende partijen op het gebied van de ontwikkeling en realisatie van sportaccommodaties. Antea Sport streeft een conceptbenadering na, waarbij vanuit de initiatieffase zowel het advies, de engineering, de realisatie als het beheer kunnen worden verzorgd.
Website - AnteaGroup.nl

Edel Grass ontwikkelt, produceert en installeert ruim 30 jaar wereldwijd hoogwaardige kunstgrassystemen voor sport- en leisure toepassingen. Organisaties als FIFA, FIH, World Rugby, ITF en MLB hebben Edel Grass aangemerkt als één van de weinige preferred producers ter wereld of hebben Edel Grass veldsystemen gecertificeerd. Edel Grass is daarmee toonaangevend en wil zo een kennispartner zijn, waarmee het prettig en betrouwbaar samenwerken is.
Website - Edelgrass.com

J&E Sports is Europees marktleider in aanleg en onderhoud van kunstgras sportvelden en landscaping. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de kunstgrasmarkt, zowel in Nederland als daarbuiten. De kracht van ons bedrijf zit hem in de kennis, flexibiliteit en het organisatietalent van onze medewerkers.
Website - J&E Sports.com

Antea Sport, Edel Grass en J&E Sports zijn onderdeel van Antea Group.

Voor meer informatie ga naar:
Sportveldopmaat.nl