Led-Proeverij

De Led-Proeverij vindt plaats bij Houtense tennis- en padelvereniging L.T.V. De Doordraaiers, op loopafstand van de beursvloer. U bent om 10:15 welkom bij Poort van Wulven 2, Houten, en sluit het programma gezamelijk af op de beursvloer.

Ben u geïnteresseerd in led-verlichting voor sportaccommodaties? En wilt u het eigenlijk ook wel eens 'live' bij een vereniging zien? Meld u dan aan voor de unieke Led-Proeverij van Sportverlichting.com.

Unieke combinatie

Combineer twee werelden: de beurs(stand) die u een inkijk geeft in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van led en de praktijk bij L.T.V. De Doordraaiers. Deze tennisvereniging ligt letterlijk 'om de hoek' en is voorzien van mooie led-verlichting. Bezoek de club én de stand tijdens de proeverij en beleef led.

6 redenen om deel te nemen

 • U ontdekt de voordelen van led-verlichting: besparing, beter licht en subsidie
 • Smaaktest van de drie TOP-merken: Signify, Lumosa en AAA-LUX
 • Live led-demo op de tennisbaan van L.T.V. De Doordraaiers
 • De nieuwste financieringsmogelijkheden op een rij
 • Live-demo van het nieuwste lichtmanagementsysteem
 • Smakelijke afsluiter op stand 1.308

Programma

 • 10:15 uur: ontvangst bij L.T.V. De Doordraaiers
 • 10:30 uur: bestuurslid vertelt over 'hun' led-project (ervaring, besparing, tips)
 • 10:35 uur: Led-proeverij door Martin Bolderman (oprichter Sportverlichting.com). U duikt met Martin in de wereld van led-verlichting voor sportaccommodaties: van voordelen tot valkuilen en van besparing tot subsidie. Inclusief smakelijke anekdotes
 • 11:05 uur: Jan Willem van CapitalLED heeft een financiële 'bite'. Ontdek hoe u zonder investering 15 jaar lichtgarantie realiseert
 • 11:20 uur: gezamelijk naar de beursvloer wandelen, waar u op stand 1.308 wordt ontvangen voor een broodje en een drankje.

Live-demo op de baan

Tijd voor actie: we gaan de baan op voor een live demo. U ontdekt het effect van led-verlichting op de tennisbanen van L.T.V. De Doordraaiers. Ook ziet u de eenvoudige aansturing via de app. Vervolgens wandelen we naar de EXPO en kunt u op een ontspannen manier met elkaar van gedachten wisselen.

Welkom op stand 1.308

Op de stand van Sportverlichting.com geniet u van een broodje en drankje. Vervolgens gaat de proeverij verder met een live demo van het nieuwe lichtmanagementsysteem van Signify. Daarna nemen onze led-adviseurs u mee naar de led-zones van Signify, Lumosa en AAA-LUX. Sportverlichting.com is de enige aanbieder die onafhankelijk is en alle drie de TOP-merken levert.

Uw situatie

Natuurlijk wilt u weten welke besparing u kunt realiseren en welke led-verlichting het beste past bij uw club. Elke situatie is immers anders. Ga gerust in gesprek met 1 van onze led-adviseurs. Zij vertellen u graag meer over de besparingen en ons 7 stappenplan.

Meld u aan voor deze unieke led-proeverij en ontdek de kansen voor uw sportvereniging of gemeente. Graag tot donderdag 14 maart in Houten.

Licht uit - Led aan.

Locatie: Overig
Datum: 14/03/2019
Begin: 10:15
Einde: 11:30
Sector:

Terreininrichting