Activiteiten

Groenspiratietour

Neem deel aan de Groenspiratietour en ontdek de laatste ontwikkelingen en bijzonderheden in het groen binnen sportaccommodaties. De Groenspiratietour, georganiseerd door Stichting Groenkeur, voert u met een koptelefoon langs exposanten die u in een korte pitch bijpraten.
Lees meer >

The Pitchers

Bij The Pitchers ontdekt u dé sportinnovaties van dit moment. In samenwerking met Sportinnovator zijn diverse start-ups en organisaties met bijzondere sportinnovaties geselecteerd. Gedurende de dag pitchen zij hier hun innovaties. Kom langs, laat u verrassen en ga in gesprek!
Lees meer >

LED-Proeverij en subsidies

Bent u geïnteresseerd in led-verlichting voor uw sportaccommodatie? En wilt u het wel eens 'live' bij een vereniging zien? Meld u dan voor de unieke LED-Proeverij van Sportverlichting.com. Speciaal voor alle soorten sportclubs en gemeenten en met actuele informatie over de diverse mogelijkheden voor led-verlichting, subsidies en financieringen.
Lees meer >

KVLO Brainstormsessie

De KVLO is gestart met het ontwikkelen van een handboek huisvesting bewegingsonderwijs speellokaal en een nieuwe basisinventarislijst voor het speellokaal voor kinderen van 0-6 jaar. Vanaf 14.00 uur organiseren zij in De Kantine een brainstormsessie over dit onderwerp. Schuif aan, denk mee en deel!
Lees meer >

Green Tie Event

Vanaf 15:30 uur biedt De Kantine podium aan de prijsuitreiking van drie prestigieuze branche-awards: Sportaccommodatie van het Jaar, Innovatieprijs Sportaccommodaties en Fieldmanager of the Year. Onder het genot van een hapje en een drankje, gehuld in een groen strikje, komt u erachter wie tot winnaars worden bekroond.
Lees meer >

  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

x

Wat is STAY & GO?