Green Tie Event

Dit jaar bent u van harte welkom bij een feestelijke afsluiter van de beurs: het Green Tie Event. Tijdens dit exclusieve netwerkmoment vinden twee toonaangevende prijsuitreikingen plaats: Fieldmanager of the Year en Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019. Bovendien is er uitgebreide gelegenheid om met de winnaars en andere vakgenoten in gesprek te gaan onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.

Programma:

16:00 – Inloop
16:30 – Uitreiking 'Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019'
17:00 – Pauze
17:15 – Uitreiking 'Fieldmanager Of The Year'
17:45 – Netwerkborrel

Uitreiking Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019

Échte innovatie is meestal zeldzaam, maar in Nederlandse sportaccommodaties vinden ieder jaar baanbrekende ontwikkelingen plaats. Met de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019 worden Nederlands' beste innovaties voor de gehele branche in de spotlight gezet. Tijdens deze uitreiking worden de genomineerde innovaties én de gelukkige winnaar gepresenteerd.

De genomineerden:

Wie wordt er Fieldmanager of the Year 2019?

Wie wordt de opvolger van Marc Grooteman als Fieldmanager of the Year 2019? Vakblad Fieldmanager organiseert voor de negende keer op rij de Fieldmanager of the Year-verkiezing. Ook dit keer gaat een deskundige jury weer op zoek naar de beste en meest getalenteerde fieldmanager van Nederland.

Kansmakers op de titel Fieldmanager of the Year 2019 zijn:

Aanmelden

We heten u om 16:00u graag welkom in de lobby op de eerste verdieping van Expo Houten. Aanmelden kan via het registratieformulier, of via uw bevestigingsmail. Heeft u nog geen groen strikje? Geen probleem: we leggen er een voor u klaar!