Uitgelicht: Verduurzaming

Verwarming, verkoeling, zonnepanelen, isolatie, led-verlichting en nog tientallen andere methodes. Verduurzaming van sportaccommodaties wordt een steeds groter focuspunt voor organisaties, verenigingen en gemeentes. Dat de vraag groot is, is duidelijk: het subsidiebudget van 6 miljoen dat de Rijksoverheid heeft vrijgesteld voor de verduurzaming van sportaccommodaties is binnen een kleine twee weken bijna volledig uitgeput.

Ook worden er ook steeds meer innovatieve en efficiënte middelen op de markt aangeboden voor energiezuinige binnen- en buitensportaccommodaties. Deze ontwikkelingen zijn natuurlijk erg welkom, maar het is geen eenvoudige taak om te bepalen welke producten of diensten u het beste kunt inschakelen. Daarom hebben we voor u de belangrijkste bedrijven gevonden die u kunnen helpen sportaccommodaties 'groen' te maken.

Op de beursvloer krijgt u gratis advies, en een volledig overzicht van alle mogelijkheden voor zowel binnen- als buitensportaccommodaties. Hieronder vallen onder andere aanbieders van zonnepanelen, isolatie, verwarming- en verkoelingstechniek, duurzame sport- en bouwmaterialen, (led-)verlichting, en ook serviceaanbieders zoals adviesbureaus, aannemers, architecten, energieleveranciers, groenbeheerders en meer. Bekijk in het bedrijfsoverzicht welke bedrijven u graag wilt spreken.

  • "Zeer breed aanbod qua producten en diensten, laagdrempelige kennismaking met standhouders en goed bereikbaar."

  • "Alle aanbieders bij elkaar waardoor je minder afspraken hoeft te maken. Je spreekt werkelijk iedereen, ook nieuwe contacten."