Vilton

Vilton ondersteunt zijn bouwpartners bij projecten in de bouw-, infra- en betonsector van begin tot eind. We leveren de kennis, oplossingen, productsystemen en diensten om bouwprojecten optimaal te laten verlopen. Zo verhogen we de kwaliteit van bouwen, verkorten we de bouwtijd en - waar mogelijk - verlagen we de bouwkosten. Alles voor een optimaal bouwproces en tevreden gebruikers.

Vilton Silent Building
Vilton biedt met zijn Silent Building-aanpak complete oplossingen voor geluidsproblemen in sportruimten. Stuiterende basketballen en harde stemmen zorgen al snel voor lange nagalmtijden en flinke herrie. Bij langdurig geluidsoverlast krijgen gymdocenten en sportinstructeurs vaak stem- en gehoorklachten. Ook kan laagfrequent sportgeluid vanuit een gymzaal makkelijk doordringen tot omliggende ruimten. Met designelementen (wandpanelen, plafonds, visuals) en constructieve oplossingen weet Vilton vrijwel ieder gebouw 'stil' te krijgen.

Advies, ontwerp en montage
Het Silent Building team van Vilton verzorgt bouwprojecten van tekentafel tot montage. Eigen akoestisch engineers berekenen en meten ter plaatse hoe problematisch de geluidsoverlast is. Vervolgens wordt aan de hand van onderzoeksresultaten een systeem op maat gemaakt en door ervaren monteurs geplaatst.