SKOR

ERMA Sport groeit uit tot SKOR

ERMA Sport, bekend fabrikant van doelen en dug-outs en leverancier van betaald voetbalorganisaties als AJAX, Feyenoord en PSV, groeit uit tot SKOR. De naam ERMA Sport zal de komende maanden verdwijnen. Tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties is ons vertrouwde salesteam aanwezig en vertellen wij u graag alles over SKOR!

ERMA Sport is een gevestigde naam in de wereld van de sportverenigingen én in de regio. Toch laten ondernemers Marcel Schorn en Jeffrey Jonkman deze naam bewust achter zich. "Onze markt verandert en daar spelen wij op in. SKOR is veel meer dan de fabrikant van hardware die wij altijd zijn geweest. Met SKOR zetten we een premium merk neer dat sportclubs faciliteert met alle benodigde sportmaterialen. Vanuit onze ervaring weten we als de beste waar sporters en verenigingen en aannemers tegenaan lopen en waar producten aan moeten voldoen."

SKOR is een innovator in de wereld van de sportverenigingen. SKOR biedt een uniek one-stop-shopping concept. Clubs kunnen voor al hun sportmaterialen bij SKOR terecht. De doelen, dug-outs en andere sportveldinrichting van ERMA Sport blijven belangrijk in het aanbod van SKOR. Deze worden gemaakt in de eigen fabriek in Almelo. Ook de voetballen, keepershandschoenen, teamkleding en andere producten ontwerpen en ontwikkelen Schorn en Jonkman in eigen beheer.

Hoor ons verhaal tijdens de beurs!

Voor de klanten van ERMA Sport verandert er - behalve de naam SKOR - weinig: wij blijven hét adres voor doelen en dug-outs en sportveldinrichting. Tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties is ons vertrouwde salesteam aanwezig en vertellen wij u graag alles over SKOR.