De Graaf en van Stijn: TreNoMat wanden

De Graaf en van Stijn BV is al decennia uw betrouwbare partner bij het flexibel inrichten van uw sportaccommodatie.

Als gebruiker of eigenaar van een multifunctionele ruimte ervaart u een voortdurend veranderende verhouding tussen de vraag en het aanbod van beschikbare ruimte.

De behoefte aan eenvoudig te verkrijgen flexibiliteit met betrekking tot de indeling van uw ruimte is groot, omdat u op elk gewenst moment uw ruimte wilt kunnen aanpassen aan de vraag die op dat moment relevant is.

De producten van Trenomat bieden u hiervoor een uitkomst.

Of het nu gaat om neerlaatbare scheidingswanden, netten of industriescheidingen of juist modulaire, variabel op te bouwen theatertechniek, in zowel handmatig bedienbare-, elektrische- of hydraulische uitvoering; Trenomat denkt met u mee over de wijze waarop u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten, zonder gebonden te zijn aan vaste opstellingen of elementen.

Afhankelijk van de eisen en wensen van de gebruiker kunnen met onze wandsystemen diverse verbeterde akoestische prestaties worden geleverd ten aanzien van zowel geluidsisolatie als geluidsabsorptie. Voor iedere vraagstuk bieden wij een oplossing op maat.

Tijdens dit beursjaar kunnen wij u in een persoonlijk gesprek over onze laatste innovaties.

Ook voor totaaloplossing kunt u bij ons terecht omdat wij binnen ons netwerk ook volledige geluidsmetingen en constructieve berekeningen kunnen laten uitvoeren. U kunt hiermee voorafgaand aan het daadwerkelijk plaatsen van een systeem in detail bepalen welke oplossing het beste bij uw wensen past en of het constructief mogelijk is.

Al onze leveringen worden op maat gemaakt, afhankelijk van de situatie, vraag en eisen die aan de ruimte verbonden zijn en daardoor is ieder project uniek in zijn soort.

Wij begeleiden u hierbij vanaf het eerste idee tot en met de realisatie, inclusief landelijke service-dekking en goede nazorg nadat we de levering hebben afgerond.

Vraagt u ons naar de mogelijkheden!