Green Engineers

Green Engineers. Sinds 2009.

Sinds 2009 opereert Green Engineers landelijk in de aanleg, het beheer en onderhoud van de leefomgeving. Onze wortels liggen in de aannemerswereld en daar hebben we aan de uitvoerende kant de nodige praktijkervaring opgedaan. Wij weten dus hoe het er in de praktijk aan toegaat en spreken de taal van onze opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gemeentes, woningcorporaties, projectontwikkelaars en aannemers. We ondersteunen en adviseren onze klanten bij planvorming, contractvorming, aanbestedingen, directievoering en toezicht. Onze werkvelden zijn onder meer sportaccommodaties, speelvoorzieningen, begraafplaatsen en de openbare ruimte.

Klanttevredenheid is dat wat ons drijft.

Klanttevredenheid is dat wat ons drijft. Wij zorgen ervoor dat de klant tevreden is en tevreden blijft. Hier gaan we best ver in. Dit betekent dat we niet in moeilijkheden denken, maar in oplossingen. Door ons continu te blijven ontwikkelen, kunnen we altijd een stap vooruitdenken. Als wij de oplossing zelf niet hebben, zorgen we ervoor dat de oplossing ergens anders vandaan komt. Uw probleem wordt onze uitdaging. Zodra u bij Green Engineers aanklopt, weet u dat wij voor u klaarstaan. We zijn in ons contact open en transparant. Daarnaast zorgen we ervoor dat er altijd korte lijnen zijn; één contactpersoon per klant. Klanten kunnen écht op ons rekenen. Laat maar komen.

Leefomgeving.

Wij zijn actief in de inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Denk hierbij aan groen, spelen, infrastructuur, parken, bos en natuur- en recreatieterreinen. We zijn gespecialiseerd in planvorming, contractvorming, aanbesteding, directievoering, beleid- en beheerplannen. U kunt ons in elke fase van het project mee laten denken, of ons voor een deel van het proces laten aanhaken.

Sport.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het beheer, onderhoud, renovatie of aanleg van sportaccommodaties. Heeft u advies nodig bij de aanleg van nieuwe sportvelden? Denk hierbij aan kunstgras-, natuurgras-, honk- en softbalvelden. Of wilt u inzicht in het beheer, onderhoud en financiële middelen die daarvoor nodig zijn. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Laat maar komen!

Detachering.

Heeft u tijdelijk een ervaren teamleider nodig die een geautomatiseerd beheersysteem voor groenvoorzieningen kan opzetten? Of een senior adviseur die ervaring heeft met het maken van beleidsplannen? Of een wegbeheerder die meedenkt in verschillende beheervraagstukken? Wij ondersteunen u graag bij het invullen van verschillende beleids- en beheerfuncties op het gebied van leefomgeving en sport.