Lano Sports

De geschiedenis van familiebedrijf Lano NV begint in de jaren 1920 maar de huidige structuur van Lano dateert uit 1970 toen drie Belgische ondernemingen met meer dan 100 jaar textielactiviteit met elkaar fusioneerden. Lano produceert zowel kamerbreed tapijt, karpetten, als synthetisch gras. Productietechnisch omvat het gamma naast geweven Wilton en Axminster tapijt ook getuft tapijt voor zowel de residentiële als de hospitality markt.

Lano was oorspronkelijk enkel een tapijtfabrikant, maar vertakte zich in de sportindustrie met een gamma aan kunstgrassystemen. Dit streven naar perfectie kenmerkt Lano Sports nu al 30 jaar. En dat uit zich niet enkel in het design en de vervaardiging van onze producten, maar ook in de service die we onze klanten bieden. Dankzij onze aanpak op maat streven wij altijd naar het best mogelijke resultaat.

Het imago van een kwaliteitsproducent gekoppeld aan top design is het resultaat van een geïntegreerd productieproces dat nauwkeurige kwaliteitsbewaking toelaat in alle stadia van zowel de productie als de levering. Vandaar dat Lano een ISO 9001 gecertificeerde onderneming is.

Deel uitmaken van de geschiedenis brengt een grote druk met zich mee. Het is niet enkel een mat ontwikkelen of ze op de juiste manier plaatsen. Het gaat om het contact met de klanten, begrijpen waarvoor het product wordt gebruikt, inzien hoe belangrijk dat voor de klant is en de juiste kwaliteit op het juiste moment leveren.

Het beste bewijs van onze aanpak zijn onze referenties.Voetbal,hockey,tennis,rugby,golf... De lijst met topsportclubs en organisaties die overtuigd zijn van onze aanpak, wordt elk jaar langer.