Bose

Products

Sinds haar oprichting in 1964 heeft Bose altijd toonaangevend en innovatief willen zijn, op elk gebied van audio-technologie. In de loop der tijd heeft onze passie voor innovatie en research ons op het gebied van geluid wereldwijd de meest gerespecteerde reputatie bezorgd.

Bose Corporation werdopgericht door dr. Amar G. Bose, toen werkzaam als hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. De oorspronkelijke filosofie en de oprichtingsbeginselen zijn sindsdien niet veranderd.

Bose blijft zich inzetten voor onderzoek. We zijn altijd op zoek naar dingen die, wanneer ze worden verbeterd, ook het leven van de mensen verrijkt.

Maar onderzoek is niet het enige wat ons interesseert. In alles wat wij doen, streven wij naar het allerbeste. Van bedrijfsvoering tot klantenservice. Van de producten tot de handleidingen die u gebruikt om onze producten te installeren. In alles wat wij doen, geloven wij rotsvast dat 'goed genoeg' slechts een startpunt is.

Wij hebben onze ambitie en onze passie voor innovatie altijd voluit ingezet om unieke geluidsoplossingen te ontwikkelen die praktisch elke audio-uitdaging aankunnen op elk toepassingsgebied, zelfs de ruimtevaart. Veel van onze producten zijn ontworpen als entertainment- en home audio-systemen, maar het geluid van Bose is ook prominent aanwezig in de luchtvaart- en auto-industrie.

Ook hebben we professionele geluidssystemen voor talloze toepassingen ontworpen, waaronder stadions, gebedshuizen, aula's, winkels, warenhuizen en restaurants.

Onze ambitie heeft duidelijk resultaten geboekt. Vandaag de dag is Bose actief in de Verenigde Staten, Europa, Canada, Australië, Azië en Zuid-Amerika.