Tennis Totaal

Tennis Totaal b.v. = Tennis Service Noord v.o.f.+ Hakro Tennis Totaal Nederland b.v.

GESCHIEDENIS:
Tennis Totaal b.v. heeft een geschiedenis van meer dan 40 jaar met 3 generaties aan ervaring.

Tennis Service Noord v.o.f.
Al vanaf 1970 waren Gerrit Kroesen senior tezamen met zijn zoons actief in zowel aanleg, als het onderhoud van Tennisbanen. Al snel zagen de broers Lambert en Gerrit Kroesen dat de Tennis sector vroeg om bedrijven die aandacht hadden voor specialisatie en service. Onder de naam Tennis Service Noord, legden ze sindsdien bij vele campings, verenigingen en particulieren in Nederland, Belgie en Duitsland verschillende soorten banen aan.

HaKro Tennis Totaal Nederland b.v.
Rudy Ham; Eigenaar van Tennis Totaal Nederland b.v. en tevens Neef van de gebr. Kroesen, is opgegroeid in de tennisbanen. Net zoals zijn vader Gerrit Ham en zijn bovengenoemde ooms zit het ondernemen in zijn bloed en weet dat klantgerichtheid en klanttevredenheid de basis is van een trouw gezond klanten bestand. Zij hebben zich in die jaren met name gespecialiseerd in de aanleg van Multifunctionele Waterdoorlatende playgrounds voor recreatie, gemeentes en overheden.

TOEKOMST:
Deze 2 bedrijven zijn èèn van de weinige overgebleven sportvloeren bouwers, welke het hele traject van ontwerp tot oplevering in eigen hand verwezenlijkt.

Sinds Mei 2011 zijn deze 2 bedrijven gefuseerd, om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

FEITEN:
De kracht lag en ligt met name in het feit dat u als klant tijdens het gehele project van ontwerp tot oplevering èèn aanspreekpunt heeft. Hij voorziet u van professioneel advies en werkt daarnaast ook zelf mee tijdens uitvoering. Hierdoor zijn de lijnen kort en duidelijk, waarbij u goed op de hoogte gehouden wordt.

DUURZAAM:
We zijn erg ingenomen met het feit dat we met onze bewezen manier van communicatie en werken een stabiele klantenkring opbouw(d)en, wat zelfs grotendeels dateert vanaf het moment dat we actief werden in deze sector.

Specialties: Waterdoorlatende betonvloeren, Mateco banen, Drainbeton, Gravel banen, Alle soorten Kunstgras banen, Multifuntionele Allweather banen.