Nevobo

De Nevobo is dé overkoepelende organisatie voor volleyballers, beach- en zitvolleyballers. Ruim 80 medewerkers en vele vrijwilligers zetten zich in voor een kwalitatief goed volleybalaanbod en de ondersteuning van 1.200 verenigingen en 125.000 leden.


Tot de kerntaken van de Nevobo behoren het organiseren van competities en toernooien, het ondersteunen van verenigingen en leden en het samenstellen en afvaardigen van de nationale teams.

De werkorganisatie kent 4 regiokantoren en een hoofdkantoor dat gevestigd is in gebouw "de Weerelt" te Utrecht. Vanuit het hoofdkantoor worden de nationale competities en toernooien georganiseerd en verzorgen we de ondersteuning van de nationale teams. Ook zijn diverse staffuncties, zoals de ledenadministratie, de afdeling financiën en de afdeling marketing & communicatie hier gevestigd.

De 4 regiokantoren bevinden zich respectievelijk in Heerenveen, Apeldoorn, Eindhoven en Utrecht. Vanuit deze kantoren worden de regionale competities en toernooien georganiseerd, evenals de ondersteuning aan verenigingen en leden.

De accommodatiedeskundige van Nevobo is Pim Scherpenzeel (pim.scherpenzeel@nevobo.nl) die op de dag van de sportaccommodaties aanwezig zal zijn in onze stand op het NOC*NSF plein. Pim vertegenwoordigt de Nevobo in de NOC*NSF normcommissie accommodaties en weet alles over sporthallen.