MVIE

Het geluid van …. | MVIE Audiovisuele Techniek

Wie wat te vertellen heeft, wil ook graag gehoord worden. Duidelijke verstaanbaarheid is enorm belangrijk. Voor veel sportaccommodaties geldt, dat hierin nog de nodige winst te behalen is.
MVIE ontwerpt, levert en installeert professionele geluidssystemen voor presentatie-, en vergaderdoeleinden, maar ook voor sportverenigingen en -accommodaties.

Uitstekende verstaanbaarheid of een ultieme muziekbeleving? MVIE biedt een passende oplossing!

MVIE Audiovisuele Techniek in Leerdam is in 2001 opgericht vanuit een fascinatie voor beeld en geluid. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé expert in verkoop, installatie en onderhoud van professionele audiovisuele apparatuur. MVIE heeft haar wortels in de installatietechniek. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren voornamelijk duurzame en energiezuinige installaties die jarenlang blijven werken.

De kracht van MVIE ligt in het aanbieden van totaaloplossingen. Hierbij draait het niet alleen om de inzet van apparatuur. Zeker in sporthallen, zwembaden en buiten-accommodaties dienen er vooraf keuzes te worden gemaakt over de juiste inzet van geluid. Wat wilt u waar laten horen en wanneer?