KNZB

De Koninklijke Nederlandse Zwembond is een trotse organisatie die zich al 125 jaar inzet om de zwemsport in Nederland te promoten. Binnen de sporttakken zwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en schoonspringen stimuleren wij de breedte- en topsport (EK's, WK's en Olympische Spelen).
De KNZB heeft in de afgelopen 125 jaar veel kennis en deskundigheid over de zwemsport en zwembaden opgebouwd.

KNZB: uw sparringpartner
Dat de KNZB de organisatie van competities en kampioenschappen voor haar rekening neemt, is bij iedereen bekend. Minder bekend is dat er bij de Zwembond een team van deskundige medewerkers beschikbaar is om uw vereniging en kring te adviseren en te ondersteunen.

Ervaren adviseurs
Wij willen graag nauwer gaan samenwerken met u als vereniging. Onze accountmanagers zijn hierbij de spin in het web. Een van deze ervaren adviseurs komt voortaan naar u toe. Uw eigen accountmanager kan u op diverse gebieden ondersteunen. Deze adviseur denkt actief mee bij het opstellen van beleid en strategie. Denk hierbij aan accommodatiebeleid, sponsorbeleid of een strategie om een nieuw product of activiteit te promoten. Daarnaast helpen wij u bij het op de juiste manier interpreteren van wet- en regelgeving. Uw enthousiasme en de inzet van onze deskundige accountmanager vormen de basis voor een succesvolle samenwerking.