Domo Sports Grass

Kunstgras fabrikant Domo® Sports Grass is een wereldspeler op vlak van kunstgras. Kunstgras voor voetbal, kunstgras voor hockey, kunstgras voor golf, tennis, rugby en tal van andere sporten gespeeld op kunstgras behoren tot het ruime aanbod.

Domo® Sports Grass is een pionier op het gebied van kunstgras voor sport. Onze passie voor topprestaties en onze bewondering voor sporthelden drijven ons ertoe om het perfecte speeloppervlak te ontwikkelen. Voor kampioenen en alle andere sporters die ons dagelijks inspireren om al onze kennis en ervaring in dienst te stellen van dat éne moment waar het ècht om gaat: een onvergetelijk moment van kracht, ontlading en emotie.

Domo® Sports Grass staat al meer dan 25 jaar borg voor Performante Kwalitatieve Kunstgras-Systemen. Wereldwijd is Domo verantwoordelijk voor meer dan 80 miljoen m² geïnstalleerd kunstgras voor voetbal, hockey, tennis, Amerikaans voetbal, rugby, golf, ski en multifunctionele sporttoepassingen.

Een kunstgrassysteem omhelst meer dan enkel de grasmat zelf. Domo® Sports Grass biedt u een advies m.b.t. de volledige kunstgrasconstructie, het type grasmat, de fundering, de installatie, eventuele beregeningssystemen, het onderhoud tot en met de recyclagemogelijkheden na de levensduur van de kunstgrasinfrastructuur.

Het volledige creatie, productie en verzendingsproces van elk product vanaf het binnenkomen van de basisgrondstoffen tot en met de uiteindelijke verzending van een prachtig sportveld is tot in de puntjes opvolgbaar en gecontroleerd binnen Domo® Sports Grass.