Herculan sport-/gietvloeren

Herculan is trots op haar uitgebreide assortiment oppervlakken waarop gesport kan worden. Herculan sportvloeren zijn naadloos, slijt- en scheurvast. Deze vloeren zijn ontworpen voor constante prestaties zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Alle Herculan sportvloersystemen zijn naadloos en zijn specialistische, ter plekke geïnstalleerde systemen. Wij leveren sportoppervlakken voor binnen en buiten die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden zoals voor atletiek en tennis. Miljoenen vierkante meters aan Herculan sportoppervlakken worden overal ter wereld gebruikt en voorzien in de behoeften van vele atleten.

De hoge kwaliteit van Herculan producten wordt gegarandeerd door uitsluitend gebruik te maken van de beste grondstoffen, geavanceerde hightech productiemethoden en continue controle door laboratorium technici.

Wij allen vinden het noodzakelijk milieuvriendelijke materialen te leveren: Herculan sportoppervlakken zijn toonaangevend op de markt op het gebied van het ontwikkelen en toepassen van milieuvriendelijke producten en systemen.

Hulp en advies van onze gekwalificeerde technici zijn altijd beschikbaar om het beste systeem te vinden dat voldoet aan zowel standaard als specifieke eisen.